Inhalator de sare

 Distribuitor de produse si aparatura medicală

Salt pharmahttp://www.intex-diagnostika.com/

Produse

INHALATOR-DE-SARE

producator : Salt Pharma Brasov

O solutie ieftina si eficienta de tratament la domiciliu pentru afectiuni respiratorii, pastrand in acelasi timp calitătile incontestabile ale sarii asupra aparatului respirator.

Rino-sinuzita alergica sau nealergica

•Astm bronsic, alergic sau nealergic

•Bronsita cronica simpla sau astmatiforma

•Emfizem pulmonar

•Silicoza de gradul I si II

•Bronsiectazie

•Fibroza chistica a plamanului 
Lampi bactericide
Lampi_bactericide.html
Holtere
Holtere.html
Spirometre
Spirometre.html
Reactivi
Carmedica_.html
Teste de alergie
Teste_de_alergie.html
Aparatură de laborator
Aparatura_de_laborator.html
Ecografe
Ecografe.html
Electrocardiografe
Electrocardiografe.html
contactContact.html

Acest produs  este considerat dispozitiv medical si poate fi utilizat cu succes la domiciliul pacientului, sau in concedii, de orice bolnav care sufera de afectiuni respiratorii, sau persoane care acorda o importanta deosebita sanatatii, folosind dispozitivul pentru a preveni infectia cailor respiratorii, fortificand astfel sistemul de aparare a organismului.
Designul atractiv si caracterul ergonomic al produsului, si nu in ultimul rand calitatea de necontestat a sarii folosite ca agent activ (100% natural) ofera produsului nostru o pozitionare unica pe piata.


Dispozitivul
"Inhalator-de-SareTM" este marca inregistrata, testat clinic si corespunde standardelor romane si internationale in vigoare, respectiv HGR 911/2005, Ord. 274/2006, SWIAM 10333/31.08, Aviz MS nr. 460/06.03.2000, ISO 15225:2000 si ISO 14971:2000.

Inhalatorul de sare, utilizat regulat, poate fi folosit cu succes si de persoanele perfect sanatoase, pentru prevenirea infectiilor respiratorii de orice fel.


Fabricat din portelan, este umplut intre cele doua filtre din portelan cu cristale de sare, in stare naturala, provenita din binecunoscuta salina Praid, judetul Harghita. Acest agent activ, fiind 100% natural, are in compozitie urmatorii componenti principali, Clorura de Sodiu, Magneziu, Calciu si minerale. Aerul care circula printre cristalele de sare uscata, depozitate intre cele doua filtre de portelan, formeaza microparticole de aerosoli de diferite dimensiuni, dupa cum urmeaza:

•Cele de dimensiuni mai mari de 10 microni actioneaza benefic asupra cailor respiratorii superioare prin curatarea si dezinfectia acestora.

•Cele de dimensiuni cuprinse intre 5-10 microni patrund pe trahee si zona centrala bronsica.

•Microparticolele de sare cuprinse intre 2.5- 5 microni patrund pana la nivelul bronhiolelor.

  1. Microparticolele de sare cuprinse intre 0.1-2.5 microni, cele de dimensiuni asemanatoare cu cele mai nocive microparticole provenite din poluarea atmosferica cu gaze de esapament, respectiv poluarea industriala, invizibile cu ochiul liber, patrund in fiecare parte a bronhiilor, bronhiolelor si alveolelor .STUDII CLINICE

„Acest studiu se bazeaza pe observatiile efectuate intre anii 1995 – 1998 in cadrul Spitalului de pneumologie din Praid. Observatiile se bazeaza pe chestionare zilnice aplicate pacientilor pe durata celor 3 saptamani petrecute in baza de tratament.
Puncte de interes:
- Senzatii de asfixiere/lipsa de aer, respiratie dificila, tuse, saliva cu mucus, cantitatea si calitatea medicamentelor folosite, stari obiective, spirometria.

Rezultatele studiilor efectuate au fost urmatoarele:

  77% din pacienti au simtit o ameliorare majora in timpul celor 4 ore de tratament subteran (in Salina)

  22,7% din pacienti n-au simtit nici o ameliorare fata de mediul extern

  0,3% din pacienti din cauze diverse s-au simtit mai rau in Mina de Sare decat in mediul extern.

Dupa un tratament de 3 saptamani s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

•13% din pacienti s-au simtit mai bine timp de 1 an; 50%timp de 6 luni; 30% timp de 3 luni; 4% pentru o perioada de 1 luna, iar 3% s-au simtit bine doar pe perioada tratamentului.

Dupa un tratament:

28% din pacienti au renuntat pentru o perioada la tratamentele medicamentoase; 53% au scazut consumul de medicamente; 14% din pacienti au necesitat aceeasi doza de medicamente ca si inainte, pentru o perioada limitata de timp, dupa care au reusit sa reduca doza necesara, iar 5% din pacienti au necesitat o crestere a dozei de medicamente.

Intre 2 tratamente consecutive in Mina de Sare necesitatea spitalizarii a scazut la aproape 73% din cazuri, comparativ cu anii precedenti. Pentru 24% din cazuri numarul de spitalizari a fost aceeasi, iar pentru 3% din cazuri spitalizarea a fost frecventa. Comparand rezultatele: in 2/3 din cazurile care s-au tratat in alte Saline din Romania s-au facut urmatoarele observatii:

•in 77% din cazuri pacientii s-au simtit mai bine in Mina de Sare din Praid decat in alte Saline;

•88% dintre pacienti ar dori sa repete tratamentul din Salina Praid.

Rezultatele masurii spirometrice arata o imbunatatire cu 10% a VC-ului si a FEV-ului, dupa 4 ore petrecute in Salina in 1/3 din cazuri si dupa un tratament de 3 saptamani pe ½ din cazuri. Valorile PFM-ului arata o scadere a variatiei zilnice si stabilirea valorilor crescute pana la terminarea tratamentului. Este foarte dificil sa apreciezi eficienta reala a procedurilor balneoclimaterice deoarece exista o multitudine de factori ce au influenta asupra unei boli.
Prin urmare, imbunatatirea simptomelor subiective nu este intotdeauna acompaniata de o imbunatatire obiectiva. La pacientii care au efectuat 4 tratamente consecutive de speleoterapie s-a observat o scadere a intensitatii si numarului de crize (crizele de noapte si respiratia dificila au disparut), de asemenea si tusea uscata si cantitatea de vascozitate a sputumului.
Dupa un tratament in Mina de Sare, creste rezistenta organismului, scade numarul si intensitatea crizelor astmatice”Inhalarul dM"Acum mina de sare si sanatatea ta sunt in mainile tale!"Inhalator-de-sare

Distribuitor de produse si aparatura medicala

Micro-particulele de sare sub forma de aerosoli umidifica si fluidifica secretiile sistemului respirator, favorizeaza miscarea cililor in bronhii, ajuta la eliminarea rapida a depunerilor reziduale si protejeaza aparatul respirator de alergeni si microbi.